Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δύσκολη η αποψινή νύχτα για τη Ρόδο.

Δύσκολη η αποψινή νύχτα για τη Ρόδο. Ανοιξαν και πάλι οι ουρανοί πάνω από το νησί
Νέο ξέσπασμα της κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη και πάλι πάνω από το νησί της Ρόδου, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτή τη φορά, ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και ήδη στους δρόμους του βασικού οδικού δικτύου από Ρόδο έως Φαληράκι, από Ρόδο έως Καλλιθέα και από Ρόδο μέχρι Κρεμαστή, περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα κινούνται και καταγράφουν τα προβλήματα.

Πριν από λίγο από το δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου ειδοποιήθηκαν και αναχώρησαν για διάφορα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Περδίκης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Μπούκλας ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι τεχνικές υπηρεσίες.

Η γέφυρα της Κρεμαστής, έχει ήδη κλείσει όπως ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, με περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ άμεση αξιολόγηση της κατάστασης γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μέχρι στιγμής ο κύριος όγκος της βροχής εκδηλώνεται σε πόλη Ρόδου, Φαληράκι, Ιξιά και Αφάντου, χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Διακοπές του ρεύματος παρουσιάστηκαν σε ορισμένες μόνο περιοχές του νησιού αλλά ήταν ολιγόλεπτες και αποκαταστάθηκαν σχετικά γρήγορα. (rodiaki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου