Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ποιά κομμάτια κρέατος είναι ιδανικά για βραστά και ποιά για ψητά;


Τι κομμάτι κρέατος να διαλέγετε, ανάλογα με το φαγητό που φτιάχνετε.
Ποιά κομμάτια κρέατος είναι ιδανικά για βραστά και ποιά για ψητά;Κότσι, ποντίκι, στηθοπλευρά, καπάκι, σβέρκος και λάπα είναι καταλληλότερα για βράσιμο, ενώ φιλέτα, μπριζόλες, κόντρα, σπάλα και σπαλομπριζόλες είναι προτιμότερο να ψήνονται σε σχάρα ή φούρνο   (online-press.blogspot.gr/tsantiri.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου